......maar wie ben ik nou eigenlijk?

Ik ben Ellen

© Bijzonder bevallen

werkend met haar hart


Ik ben getrouwd en moeder van een dochter (verloskundige) en een zoon ( student). Mensen om mij heen omschrijven mij als een zorgzaam en lief persoon, met een optimistische kijk op het leven. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij..

In mijn hele carrière heeft “zorgen voor” centraal gestaan. Ik ben begonnen als verpleegkundige, daarna werkzaam geweest in de kinderopvang. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om positief te begeleiden.

Met mijn liefde, ervaring, kennis en positiviteit kan ik enorm waardevol zijn tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ik snap heel goed dat je twijfels en aarzelingen hebt om iemand in te schakelen bij de zwangerschap en bevalling. Immers ik ben ook moeder. Daardoor ben ik me heel bewust dat ik bevoorrecht ben dat ik bij zo’n uniek en bijzonder moment aanwezig mag zijn.

Graag wil ik je helpen de bevalling met vertrouwen tegemoet te zien en zo ontspannen mogelijk te beleven. Het is belangrijk dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op een bijzondere ervaring.


beeeldmerkbijzonderbevallen

"Giving birth should be your greatest achievement not your greatest fear"

- Jane Weideman -